Salesforce (kopiert varemerke!)

Konto: BE - Belgia

 

Pass på falske fakturaer merket med Salesforce-logo!

Publisert: 26.09.2024

En kjent svindelbande, som har flere oppføringer på vår svarteliste og tidligere har kopiert kjente varemerker, blant annet FileMaker, er nå i gang med utsendelser av nye falske fakturaer. Denne gangen har de kopiert logoen til CRM-programmet Salesforce i et forsøk på å få fakturaene til å slippe gjennom betalingssystemene hos mottakerne.

Avsenderen av fakturaen er oppgitt som LUCASV, angivelig registrert i Belgia, men vi kan ikke finne selskapet i noen registre, og det er mest sannsynlig falske opplysninger.

Dersom du betaler de 3 768 euro som fakturaen er på (omtrent 44 500 kr), vil du ikke motta noen varer eller tjenester i det hele tatt.

Vi oppfordrer alle som mottar en slik faktura til å anmelde forholdet til politiet, og gjerne sende oss en kopi for statistikkføring.

-

Salesforce (kopiert varemerke!)

LUCASV

Adresse
Carrefour de L'Europe 9
BE-1000 Brussels


CAPTCHA

Kun seriøse henvendelser fra verifiserbare navn vil bli besvart.

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon

Du ønsker å lese en artikkel på Trygg Handels Svarteliste over useriøse selskaper og svindelaktører - kjempeflott!

Før du kan lese artikkelen ønsker vi at du godkjenner våre vilkår for tjenesten.

Vilkår for bruk Svartelisten eies i sin helhet av Trygg Handel AS. Informasjon som er publisert på Svartelisten er kun evnet for personlig bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, dele eller på annen måte spre informasjon fra Svartelisten med kommersiell hensikt, uten skriftlig godkjennelse fra Trygg Handel AS.

Legg til en kommentar

Trygg Handel vil aldri spre/selge deres epost videre til tredjepart eller på annen måte bruke deres epost til annet enn til direkte kommunikasjon